Elemek Harca ~ Tizenhatodik rész

16.

Hadleystown erdejében, a tó melletti tisztáson megjelent két lány. Az egyik állt, a másikot pedig, mintha éppen pofon vágták volna, elterült a földön gyönyörű arany ruhájába. Rachel azonnal ráugrott, elárasztva a lányt körmöléseivel, ütéseivel. Samantha azt sem tudta, hogyan védje magát. Rachel egyet jobbról, egyet balról kevert le neki. A nagy dulakodásban zölden felfénylett egy gyűrű. Rachelt valami vastag félkemény dolog oldaltteremtette, amire a lány métereket zuhant hátrafelé. Egy hatalmas, sötétzöld kígyó teste emelkedett ki a tóból, és farkát vészjóslóan lóbálta Rachel felé, mintha azt akarná mondani, hogy „Vigyázz, mert még egyszer használom!”. Rachel nehezen feltámpászkodott. Mikor Samantha felállt összeborzolt hajával már egy nagyobbacska farkasfalka vette körül.

–          Mit képzelsz magadról te szemtelen csitri?!

Egyet pittyentett, mire a farkasok megindultak Rachel felé. Az elsők már el is rugaszkodtak a talajtól. Rachel széles karmozdulattal elporlasztota a vakmerő ragadozókat. A szélben szálló poruk láttán a többi farkas megtorpant. Samantha erre még egyet pittyentett, erre a gyűrűje is felfénylett. Rachel hátamögött a fák összetömörültek és erős indákat löveltek ki, amelyek Rachel kezére tekeredtek. Markával elkapott egy párat, amelyek azonnal földdé váltak, és elporladtak. De a fák egyre több indát löveltek ki és azokkal Rachel már nem tudott megküzdeni. Az elgyengült lány teste elernyedt és az indák úgy tartották a levegőben mint egy marionett bábut.. Samantha útjából félreálltak a farkasok. A lány előrement, egy méterre állt meg Rachel ernyedt testétől, lehajolt és végighúzta a kezét a földön.

–          Kettő egy csapásra, bye-bye!

Ahol végighúzta kezét a földből pókok, skorpiók, és más mérgező állatok másztak elő. Gondolkodás nélkül a fogságba esett lány fele másztak. Lassacskán belepték a lányt, és ahol érték megcsípték. Rachel az első három csípésnél még felsikkantott, de utána már nem érzett semmit. A méreg szétáradt a testében, sorban leállítva szerveit. Az indák szorítása gyengült, mígnem Rachel Blackwood holtteste a fűre nem esett. A test barnán fölfénylett. A fülbevalói a magasba emelkedtek. Mindkettőn rajta volt a furcsa x jel. A fény el kezdett körülöttük forogni, mígnem egy gömbbé tömörült össze. Samantha a gömb fele intett, mire azt egy feket füst vette körül és eltűnt. Samantha elküldte a földfeletti hatalmat az édesapjának.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s