Elemek Harca ~ Húszadik fejezet

20.


Az ég halkan dörögni kezdett. Ashley teste a fák felett őrült sebességgel repült egy bizonyos tisztás fele. Nem látott semmit maga előtt, csak egy lányt, egy hosszú, szőke hajú lányt. Az egyik szemében víz kavargott, a másikban tűz égett. Eljött a bosszú ideje.

Samantha éppen akkor jött ki a vízesés alól, amikor Ashley odaért. Ahogy Ashley közeledett a tóhoz, annak egyre jobban felborzolódott a tükre. Samantha észrevette a közeledő veszélyt, így hárítani tudta az első feléje közelgő tövétől kitépett fát, amit Ashley hajított feléje. Nem maradt az első fa árván, jött a következő, majd egy harmadik, és így tovább. Samanthának egyre inkább nehezére esett félreugrani, ezért egyszer csak beugrott a vízbe. Ashley nem látta sehol felbukkanni. Nagyon dühös volt. „Hogy mer vele ilyenkor bújócskázni? A gyáva!”. Ashley a tó felé repült, és mennydörgésszerű hangon elkiáltotta magát:

–          Félre az utamból!

Ashley teste körül egyre jobban kezdett kavarogni, forogni a levegő, amíg egy hurrikán vette őt körül. Aztán a hurrikán megérintette a tó felszínét, és a víz egyre inkább kezdett a levegővel összekeveredve forogni. Mikor már majdnem semmi nem maradt a vízből, egy hatalmas kígyó emelkedett ki a tó fenekéről. A kígyó fején ott állt Samantha. Ashley eleresztette a maga körül forgó vizet és levegőt, az pedig elárasztotta az erdőt.

–          Hogy merészelted megölni a barátaimat?! Ki vagy te, hogy csak úgy életeket veszel el?!

–          Ki vagy te, hogy csak úgy elvetted az apám életét!?

Ashley megdöbbent. Igaza van. Én is megöltem egy embert. Igaz, hogy szarvai voltak, de legbelül ember volt. A lány úgy érezte, hogy kifut a talaj a lába alól, és valami olyasmi is történt: már nem érezte csuklóján a karperece szorítását. Samanthának eltűntek ujjáról a gyűrűi. Ashley érezte, hogy lezuhan, Samantha alól pedig eltűnt a kígyó. A két lány teste egyszerre érte el a sekély tó tükrét.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s