I Love You Phillip Morris (2009)

Comedy | Drama

Rendező: Glenn Ficarra és John Requa

Színészek:

Jim Carrey      …         Steven Russell

Ewan McGregor         …         Phillip Morris

Leslie Mann    …         Debbie

Rodrigo Santoro         …         Jimmy Kemple

Trailer:

Summa: Steven megpróbált egy tökéletes életet élni, de egy adott ponton már nem bírta tovább. Ott hagyta feleségét, gyerekét és elkezdte élni a meleg életét. Egy homoszexuális élete viszont nagyon sokba kerül ezért hát mindenféle pénzszerzésbe kezdett, aminek a börtön lett a vége és ott ismerkedett meg Phillip Morris-szal.

Duma: Hát, sokkal többre számítottam. Elsősorban a két kedvenc színészemtől, mondjuk ők voltak azok akik életben tartották a filmet, de úgy amúgy is. A dolog elindul, lassan de szépen haladunk a döntésig, ahonnan kap egy kis színt a történet és kezd egy kicsit izgalmassá válni. Aztán egyre többet ismétlődnek dolgok és a film kezdi elveszíteni varázsát. Az irónia gyengének bizonyul, vagy a sok ismétlődés miatt elveszíti erejét. A fordulatokat megszoktam így az utolsó már nem is nagyon ütött.

A két alakítás nem rossz, habár Jim Carrey adhatott volna többet magából. Ewan McGregor előtt le az összes kalapokkal, ezt nevezem színészi átváltozásnak. És hát nem marad több amit mondjak, csak hogy három embercsoportnak ajánlom a filmet: 1. a Jim Carrey rajongóknak, 2. az Ewan McGregor rajongóknak, 3. a meleg film rajongóknak. Mert hogy kimeríti a meleg tematika (majdnem) összes kliséjét.

P.S.: Ewan McGregornak nagyon jól állt a szőke haj a szőke rab egyenruhával.

Rating: Ez valahol (nagyon) elcsúszott…

1 responses to “I Love You Phillip Morris (2009)

Hozzászólás